Als sneeuw voor de zon..

Het ontspruiten van de natuur. Een schitterende tijd, een goed gevoel, een lach van de dag, de vriendelijkheid van eenieder en inderdaad: wij willen en kunnen dan optimaal genieten van het buitengebeuren.

Het is het moment dat we weer kunnen genieten van de natuur en elkaar en dus....naar buiten. Het ontwaken van de natuur brengt ons natuurlijk altijd weer bij het bewustzijn van het leven. Lang genoeg gewacht, zeg ik.

Als er werk aan de winkel is in de tuinen, dan moet het NU gebeuren. De tuinbeurten; het snoeien, ruimen, spitten, egaliseren en bemesten. Een goed begin en een prima impuls om onze tuinen tot groei en bloei te stimuleren. Bij velen van ons bekruipt het gevoel van het naar buiten willen en moeten. Het zin krijgen om de tuin in te gaan en te genieten van de natuur. De kussens weer in de stoelen, het voorjaarszonnetje weer op het bolletje en het besef dat we het nog niet zo heel slecht hebben. We worden door dat voorjaarszonnetje weer in een positief daglicht gezet.

Goed onderhouden tuin

Voor ons als hovenier is de drukte aangebroken en zijn we met alles tegelijkertijd bezig. Ik persoonlijk zou het liefst hele dagen in de tuin willen staan, maar ook ik zal ervoor moeten zorgen dat er werk gegeneerd blijft. Dus daarnaast moet ik bezig blijven met contacten leggen, afspraken maken, gesprekken voeren, ontwerpen, offreren en voorstellen indienen. Een gevarieerd totaalpakket. Een intensieve periode waarin we alle uitdagingen aangaan, ideeën krijgen en uitvoeren. Daarvan krijgen we enorm veel energie en dat bevalt me nog steeds uitstekend! Gelukkig groeit het maatschappelijke besef dat groen bijdraagt aan de gezondheid van mensen en de kwaliteit van de leefomgeving en economische waarde. Dit besef zou u zomaar kunnen doen beslissen om te kiezen voor een tuinbeurt, nieuwe aanleg en/of renovatie.

De dagen gaan lengen, warmere temperaturen dienen zich aan, de natuur ontspruit zich en wij worden hierdoor enthousiaster en gaan volop aan de slag. Vraag ons vrijblijvend om nadere informatie via het contactformulier op de contactpagina.