Uw hoveniersbedrijf in Best

Persoonlijke aandacht voor uw wensen, vakkundigheid, betrouwbaarheid, dat alles vindt u bij ons hoveniersbedrijf uit Best: Het Klaverblad. Kies daarom niet voor zomaar een hovenier. Kies bewust, kies ecologisch, kies voor hoveniersbedrijf Het Klaverblad: van ontwerp, tot tuinaanleg en onderhoud, het hele jaar door.

Romantische tuin in Best
Landelijke tuin in Best
Hovenier in Best voorbeeld voortuin

Tuinaanleg

Het Klaverblad ontwerpt uw nieuwe tuin op schaal. Het tuinontwerp wordt het fundament van uw tuin, de basis van jarenlang tuingenot. Op dit ontwerp ziet u de vorm en indeling van uw nieuwe tuin. Zo wordt u tijdens de daadwerkelijke aanleg niet geconfronteerd met onverwachte, teleurstellende aanpassingen. U ziet waar de bomen komen, het terras en verdere bestrating, de waterpartij enz. Ook laten we u afbeeldingen zien van planten en te gebruiken materialen. Maar wij gaan verder. We laten u ook verrassende accessoires zien, van oude ornamenten voor een tuin in landelijke stijl tot strakke beelden voor de moderne tuin. Want ook bij de tuinaanleg of renovatie denken we graag met u mee.

Renovatie en onderhoud van uw tuin in Best

De aanpak bij renovatie, maar ook bij tuinaanleg, is vrijwel altijd identiek. Er wordt gewerkt van groot naar klein, van grof naar gedetailleerd.

Allereerst wordt de bestaande tuin gestript; er wordt geruimd, gerooid en afgegraven. Uw oude tuin is al snel verdwenen, maar geen nood. Al het afval wordt netjes door onze tuinman afgevoerd.

Daarna worden de grote lijnen volgens het tuinontwerp uitgezet en kan de aanleg beginnen. De contouren van het terras worden duidelijk zichtbaar, de vorm van de vijver, van het gazon. En stilaan krijgt uw tuin meer vorm. De bestrating wordt gelegd, de grond gefreesd, bemest en geëgaliseerd. De bomen en grotere planten komen erin. Gras…En de tuin wordt mooier en mooier…

Vraag informatie en een offerte aan door ons te bellen op 0499 39 26 51 of een bericht te sturen via de contactpagina.