Over Hoveniersbedrijf Het Klaverblad

Als u van plan bent om uw tuin aan te laten leggen of te renoveren, kunt u dat het beste aan een deskundige, enthousiaste hovenier overlaten, want het is vaak een hele klus. Het is meer dan de schop in de grond en aanplanten. Hoveniersbedrijf Het Klaverblad weet er alles van. Met meer dan 25 jaar ervaring is uw tuin bij ons in goede en 'groene' handen.

Bij Hoveniersbedrijf Het Klaverblad begint de aanleg of renovatie van een tuin met luisteren. Luisteren naar u. Naar uw persoonlijke wensen, ideeën en behoeften. We kijken ook. Naar uw huis en directe omgeving. Want de tuin moet niet alleen bij u passen maar ook bij de vorm en kleur van uw huis en omgeving.

Tuin van Hoveniersbedrijf Het Klaverblad
Landelijke tuin hoveniers gezocht
Voortuin tuinman van Het Klaverblad

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Als u uw tuinaanleg en ontwerp uitbesteedt aan Hoveniersbedrijf Het Klaverblad kunt u erop vertrouwen dat alle wensen en ideeën meegenomen worden in het ontwerp. Maar we schromen er niet voor om ook alternatieven en mogelijke verbeteringen met u te bespreken en voor te stellen, zonder dat we uw budget uit het oog verliezen.

Omdat een tuin leeft, is goede verzorging heel belangrijk. U wilt immers voorkomen dat uw nieuwe tuin verwildert, overwoekert of uitdroogt. Hoveniersbedrijf Het Klaverblad komt daarom graag bij u langs voor periodiek tuinonderhoud, zoals snoeien, verplanten en bemesten.

Ook op het gebied van duurzaam tuinonderhoud kunt u contact opnemen met Het Klaverblad. Als ecologische hovenier zetten wij ons met veel passie in voor een duurzamen en beter leefmilieu. Wilt u ook een ecologisch tuin? Of bent u op zoek naar een ecologische oplossing voor grootschalige projecten? Wij zorgen voor een groenbeleving wat bijdraagt aan een beter milieu.

Hoveniersbedrijf Het Klaverblad is voornamelijk actief in de regio Eindhoven en Best. Dus als u zoekt naar een hovenier in Eindhoven, Best, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel en ook Veldhoven, dan hoeft u niet verder te zoeken!

Informatie aanvragen bij Hoveniersbedrijf Het Klaverblad

Vragen over de werkwijze van Hovenier Het Klaverblad? Bel ons op 0499 39 26 51 of ga naar de contactpagina.


Bekijk onze vacatures
Hoveniervacatures Het Klaverblad