Hovenier Son

De hoveniers van Hoveniersbedrijf Het Klaverblad rijden dagelijks vanuit hun thuisbasis in Best naar klanten in de wijde omgeving, dus ook naar Son en Breugel! Voor tuinaanleg, renovatie van een bestaande tuin of voor het gehele of periodieke onderhoud zijn wij dé hoveniers voor Son en Breugel.

Uw hoveniersbedrijf voor Son en Breugel

Son is groen! Zelfs het ´Balkon van Son´ is groen. Deze benaming slaat namelijk op het park Vroonhoven, de voormalige pastorietuin, tussen de hoger gelegen kern van Son en de laaggelegen Dommel en Grote Beek.

En ja, als zelfs het balkon in Son groen is, hoe groen zijn dan niet de tuinen van Son!

Son is zonder meer een groene gemeente met heel wat natuurschoon. Denk bijvoorbeeld aan het Oud meer, de Sonse Bergen, Hooidonk, Olen, Houtens en ´t Zand.

Romantische tuin in Son en Breugel
Landelijke tuin door onze hoveniers in Son
Voortuin door hoveniersbedrijf Het Klaverblad aangelegd

Tevreden klanten van ons hoveniersbedrijf

Ook een mooie tuin verrijkt uw leven. En uw woongenot. Een nieuwe tuin is een flinke investering, maar wel eentje waar u jarenlang dagelijks veel plezier van heeft. Daarom vinden onze hoveniers het zo belangrijk om al vanaf het eerste contact goed naar u te luisteren, want een goed persoonlijk contact leidt tot een tevreden klant.

Hovenier Son gezocht?

Dus bent u op zoek naar een hovenier in Son en omstreken? Hoveniersbedrijf Het Klaverblad kan vakkundig alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Snel en betrouwbaar. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin. Zowel klein als groot onderhoud is mogelijk, bijvoorbeeld heesters, struiken en bomen snoeien, het onkruidvrij maken, beplanten en verplanten, een voorjaarsbeurt of juist het winterklaar maken van de tuin, alles is mogelijk. Vraag ons vrijblijvend om nadere informatie via de telefoon (0499 39 26 51) of het contactformulier op de contactpagina.