Tuinaanleg

De eerste fase bij tuinaanleg en tuinrenovatie is rooien, ruimen en afgraven. Voor u het teken dat het is begonnen… uw oude tuin is spoedig verdwenen. De nieuwe tuin wordt gemaakt aan de hand van het tuinontwerp en de tuinaanlegkosten die u met ons heeft besproken. Alles loopt volgens afspraak.

De hoveniers zijn bij de eerste fase van het aanleggen van de tuin druk in de weer. Er verandert al snel veel. Net als het afval, dat wordt door ons netjes afgevoerd. Aan de hand van het ontwerp zetten we de lijnen uit. De aanleg kan beginnen. De contouren van de nieuwe tuin worden zichtbaar. Daar het gras, daar het terras… Cunetten voor bestrating. Het zware werk gaat langzaam over in het beoogde eindresultaat.

Sfeervolle tuinaanleg
Landelijke tuin aanleg
Voortuin aanleg

Uw tuin wordt al snel mooi. We starten met bestraten, grond frezen, compost verwerken, egaliseren en aanplanten zoals in het tuinontwerp is besproken. Tijdens het aanleggen van de tuin krijgt men overzicht en kan er op dat moment eventueel gebruik worden gemaakt van ornamenten om een gewenste sfeer te accentueren.

Tuinaanleg met een geweldig resultaat

En voor u het weet is uw tuin aangelegd. Een groeiexplosie in de eerste twee jaar maken van uw tuin een feest om in te vertoeven of om naar te kijken. En met onze tips en adviezen houdt u uw tuin in goede conditie. Indien gewenst kunnen we naar aanleiding van uw wensen een offerte maken voor het onderhoud van de tuin. Zo wordt u niet onverwacht verrast en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe tuin.

Contact opnemen met vragen over tuin aanleg en de kosten

Wacht niet langer en bel ons op 0499 39 26 51 voor meer informatie over tuin aanleg en de offerte daarvan. U kunt ook de contactpagina van deze website bezoeken en ons een berichtje sturen.


Bekijk onze vacatures
Hoveniervacatures Het Klaverblad