Hovenier Sint Oedenrode

Sint-Oedenrode is een groene oase in het Brabantse land. Het is een van de groenste dorpen van Noord-Brabant en met een omvangrijk en waardevol buitengebied is de natuur er altijd dichtbij.

Nog dichterbij kunt u van de natuur genieten in de privacy van uw eigen tuin! Want wat is er leuker dan thuis genieten van uw eigen stukje natuur in Sint-Oedenrode verzorgd door een echte hovenier.

Romantische tuin aangelegd in Sint Oedenrode in Brabant
Landelijke tuin
Sint Oedenrode voorbeeld van voortuin

Uw hovenier in Sint-Oedenrode

Een mooie tuin is een waar genot. Daar weten wij alles van! En dat niet alleen … wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw droomtuin. We vertalen uw ideeën en wensen naar een op uw maat gemaakt tuinontwerp. Vervolgens kunnen onze hoveniers de tuin van uw dromen ook daadwerkelijk realiseren door een vakkundige tuinaanleg. Maar een tuin leeft en een mooie tuin moet ook mooi gehouden worden. Hij vergt dus regelmatig onderhoud. We zouden onze naam Hoveniersbedrijf Het Klaverblad niet waard zijn als we u daarbij niet zouden kunnen helpen.

Zoekt u dus een betrouwbare en vakbekwame tuinman of hovenier in Sint-Oedenrode? Hoveniersbedrijf Het Klaverblad is u graag van dienst.

Gezonde basis

Wist u dat Hoveniersbedrijf Het Klaverblad bij de aanleg van de tuin bijzonder veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van de bodem? Een vruchtbare, gezonde plantgrond zorgt er namelijk voor dat uw planten het goed zullen gaan doen. Uw planten blijven gezond, ze krijgen dankzij een gezonde bodem ook gezondere wortels en dat betekent weer minder last van ziekten en plagen in uw tuin en mooiere, sterkere, grotere planten, bloemen en vruchten. Wij weten dat een gezonde bodem de basis is van een mooie tuin en we vinden het doodzonde als we achteraf alleen nog maar kunnen proberen om de schade te beperken. Voorkomen is altijd nog veel beter dan genezen.

Contact opnemen met ons voor klussen in Sint-Oedenrode

U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of door direct te bellen naar 0499 39 26 51.