Blog van Hovenier Het Klaverblad

In dit blog leest u over voorbeeldtuinen en tuinen aangelegd door onze hoveniers. Daarnaast schrijven wij regelmatig over tips en inspiratie voor een geweldige tuin en handig tuinonderhoud.

Het is nu al mooi, het wordt nog mooier

En dan bedoel ik het werken, voelen, ruiken, voelen, ruiken, eigenlijk het beleven van de natuur in haar eigen vormen (de tuinen). Ons hoveniersbedrijf neemt u graag mee in het gevoel dat mensen kunnen beleven in hun eigen tuin.
Lees verder

Duurzaamheid

Het voornemen van 2018 van hoveniersbedrijf het Klaverblad was en is: iedere investering wordt een duurzame. Woorden zijn omgezet in daden: de eerste zonnepanelen zijn geplaatst en eigen energieopwekking is van start gegaan.
Lees verder

Nazomeren

De vakantie zit er voor velen van ons weer op. Het droge weer heeft er echter wel voor gezorgd dat de bloeiperiode van de meeste planten vroeg was afgelopen. Gelukkig is het mogelijk om te genieten van een tweede bloei in de tuin.
Lees verder

Heetº nieuws

De overheid verbiedt chemische onkruidbeheersing; en waarom ook niet? Er is een prachtig milieuvriendelijk, duurzaam alternatief voorhanden: heet water!
Lees verder

Zomerzon

De zomer is eindelijk aangebroken: de periode om te genieten van al de gedane werkzaamheden. Net als in ons vorige blog vertel ik u ook nu graag over het wel en wee in onze tuinen, gericht op de gang van de natuur.
Lees verder

Als sneeuw voor de zon..

Het ontspruiten van de natuur. Een schitterende tijd, een goed gevoel, een lach van de dag, de vriendelijkheid van eenieder en inderdaad: wij willen en kunnen dan optimaal genieten van het buitengebeuren.
Lees verder