Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is het fundament voor uw nieuwe tuin. In het ontwerp komt uw tuin al een beetje tot leven. Een professioneel tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Het Klaverblad laat vooral goed de vorm en indeling van de tuin zien: waar de vijver komt, de bestrating, het gras en het terras. Of het nu gaat over het tuinontwerp voor kleine of grote tuinen, het geeft inzicht in het eindresultaat.

We ontwerpen op schaal zodat u tijdens de tuinaanleg niet met teleurstellende aanpassingen wordt geconfronteerd. Natuurlijk laten we u ook afbeeldingen zien van voorbeeldtuinen en tonen we u monsters van materialen en beplanting. Om het plaatje compleet te maken, mogen we u en uw nieuwe tuin graag verrassen met bijzondere ornamenten. Zo verwerken we bijvoorbeeld in landelijke en romantische tuinen vaak 'historische' (bouw)materialen.

Voorbeelden van tuinontwerp en tuinontwerpkosten

Ook voor strakke, moderne, landelijke of exotische tuinen geven wij die extra aandacht als u dat wilt. Een kleine tuin van 10m2 is ons net zo lief als een tuin van 1.000m2. Als het tuinontwerp en het beplantingsplan uw goedkeuring heeft, kan de schop in de grond.

Romantische tuinontwerp
Landelijke tuin ontwerpen
Voortuin van onze hoveniers

Meer informatie over tuinontwerpen van Het Klaverblad

Bent u nieuwsgierig geworden naar de tuinen en ontwerpen van Het Klaverblad? Schroom niet en bel ons op 0499 39 26 51 of ga naar het contactformulier.