Uw hovenier voor Oirschot en omgeving

Ook voor zijn klanten in Oirschot en omgeving staat Hoveniersbedrijf Het Klaverblad graag klaar. Oirschot noemt zich met trots ‘monument in het groen’. Hieruit alleen al spreekt de liefde van haar inwoners voor de natuur. De Oirschottenaren genieten royaal van hun elf (!) unieke natuurgebieden, maar ook lekker dicht bij huis genieten ze van het buitenleven, voor of achter de eigen woning, in eigen tuin verzorgd door een kwaliteit hovenier. In Oirschot worden we geregeld ingezet als ecologische hovenier, zodat de tuin ook bijdraagt aan een beter milieu.

Want wat is het heerlijk bijkomen van een fikse wandeling of fietstocht, lekker met een kopje koffie of glaasje fris in je eigen achtertuin. Of ontbijten op je eigen terras, genieten van een heerlijke barbecue met familie of vrienden, lekker wegdommelen bij je eigen vijvertje, bloemen plukken uit eigen border…

Romantische tuin Oirschot
Landelijke tuin in Oirschot en omgeving door Het Klaverblad
Voortuin

Oplossingen voor tuinen in Oirschot

Voor al uw tuinwensen heeft ons hoveniersbedrijf voor Oirschot een oplossing. Dus ook als u een hoveniersbedrijf in Oirschot zoekt, zijn wij u graag van dienst. Want of het nu om het ontwerpen of om tuinaanleg gaat, onze hoveniers weten van wanten!

Na tuinaanleg komt onderhoud

Nadat uw tuin is aangelegd, kunt u ervoor kiezen om zelf het tuinonderhoud uit te voeren. Veel mensen vinden het heerlijk om in de tuin te werken, maar niet iedereen heeft hier de mogelijkheden voor. Misschien ontbreekt het u aan de benodigde spierkracht om eens grondig te verticuteren of de grond om te spitten? Misschien beschikt u niet over het professionele gereedschap waar de tuinman mee werkt of de benodigde kennis van bomen, planten, bestrijdingsmiddelen, snoeien, bemesting enzovoort, om alles goed uit te voeren?

Nee, u geniet liever van de tuin dan dat elk vrije moment opgaat aan klussen in de tuin. Geen probleem; wij sturen graag onze tuinman naar Oirschot! Onze vakkundige hoveniers en tuinmannen nemen u desgewenst het grote maar ook het kleine onderhoud uit handen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Neem vrijblijvend contact op met ons Hoveniersbedrijf, dat tegen Oirschot ligt: 0499 39 26 51 of ga naar de contactpagina.