Uw hovenier voor Eindhoven en Veldhoven

Ook tuinbezitters in Eindhoven en Veldhoven weten ons te vinden! En wij hen ook; we hebben veel tevreden klanten in en rondom Eindhoven. Ja, of het nu gaat om tuinaanleg van een nieuwe tuin, om renovatie van een bestaande tuin of voor het gehele of periodieke onderhoud, wij zijn u graag van dienst. Dus, tuinman gezocht in Eindhoven of Veldhoven? Wij zijn er voor u.

Voor de hoveniers van Het Klaverblad maakt het niet uit of uw tuin 10 m2 of 1.000 m2 groot is. Wij werken in elke grootte tuin, van postzegelformaat tot supergroot. Van stadstuintje tot een park in Eindhoven. Ook qua smaken in tuinontwerpen zijn onze hoveniers van alle markten thuis: strakke, moderne of exotische tuinen, alles kan. Zodra u het ontwerp goedgekeurd heeft, gaat wat ons betreft de eerste spade de grond in.

Eindhoven: Romantische tuin
Landelijke tuin in Eindhoven
Voortuin hoveniers in Eindhoven

Tuinontwerp Eindhoven

Want wellicht bent u uitgekeken op uw huidige groen en u wilt wel eens een nieuwe tuin? Of betrekt u binnenkort een nieuwe woning? Ook dan zult u nadenken over de nieuwe tuin. Krijgt u binnenkort meer of juist minder tijd ter beschikking? Komen er kinderen of kleinkinderen die in uw tuin zullen willen spelen? Kan de zandbak opgeruimd worden of moet er juist eentje in? Wilt u eindelijk die prachtige vijver realiseren of toch liever een fijn speelveldje voor de hond? Allemaal overwegingen die u moet laten meewegen bij het ontwerpen van een nieuwe of andere tuin. Een hele klus. Maar niet voor dé hovenier en tuinontwerper voor Eindhoven en omgeving: hoveniersbedrijf Het Klaverblad!

Vraag informatie over ons Hoveniersbedrijf voor Eindhoven of Veldhoven

Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Ook doen wij tegenwoordig graag ecologische projecten. Bel naar 0499 39 26 51 of ga naar de contactpagina.