Tuinonderhoud regio Eindhoven

Een nieuwe tuin is vaak een hele investering en heeft dan ook veel waarde. Door de tuin goed te onderhouden behoudt uw tuin niet alleen zijn schoonheid maar ook zijn waarde. Sterker nog, bij goed tuinonderhoud wordt uw tuin alleen maar mooier en meer waard. Ook staan wij graag voor u klaar om uw tuin een voorjaars- of najaarsbeurt te geven. Ons tuinonderhoud zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin, het hele jaar door!

Romantische tuin onderhoud en onderhoud aan gazon
Tuinonderhoud in een landelijke omgeving
Voortuin onderhouden

onkruid beheersing hovenierOnkruid bestrijden met Heetº water!

Onze hoveniers krijgen onkruid, algen en ook mos onder controle met behulp van het vernieuwende apparaat: de Wave Weed Control (ecologische oplossing). Een handzame, multifunctionele machine, die onkruid bestrijdt én verschillende oppervlakten kan reinigen. Meer informatie...

Onderhoud gazon en tuin

Het Klaverblad besteedt bij de aanleg van uw tuin extra aandacht aan de plantgrond. Een goede voedingsbodem zorgt ervoor dat beplanting optimaal gedijt. Heeft u na oplevering van uw tuin nog vragen over de beplanting of het onderhoud van het gazon, bel ons dan gerust. We zijn er zo!

Vragen over periodiek onderhoud aan uw tuin

Via onze contactpagina kunt u makkelijk contact opnemen met Hoveniersbedrijf Het Klaverblad. Als u liever belt dan kunt u ons bereiken op 0499 39 26 51. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen, of het nu gaat over tuinontwerp, onderhoud van het gazon, tuinaanleg of tuinonderhoud.