Ecologische hovenier

Ecologisch gaat vaak samen met duurzaam leven. Daar gaan we met z’n allen steeds bewuster mee om. Ook hoveniersbedrijf het Klaverblad pakt duurzame projecten vol overgave aan: daar waar we kunnen dragen we als bedrijf bij aan een beter leefmilieu, daar waar de klant wil denken we mee in duurzame oplossingen.

Insectenhotel

Van gemeentelijke verordeningen tot eigen leefstijl

Gemeentelijke verordeningen zorgen ervoor dat de tuinaanleg van nieuwe tuinen letterlijk binnen bepaalde perken moet blijven. Erfafscheiding met klimop en minder bestrating zijn daar voorbeelden van. Bijkomend voordeel: meer groenbeleving zorgt voor meer rust, het thuisgevoel wordt ermee versterkt.

Ecologsche hovenier

Van ecologisch tuinontwerp to ecologisch tuinonderhoud

Natuurlijk! We gaan graag samen met u op zoek naar het biologisch evenwicht in uw tuin; de keuze (en plaats) van beplanting, (her)gebruik van materialen, onkruidbeheersing met de Wave Weed Control System en het gebruik van biologische meststoffen: we hebben genoeg om over te praten.

Contact opnemen met vragen over ecologische tuinaanleg

Er zijn legio mogelijkheden om een ecologische tuin te realiseren en te onderhouden. Maar welke passen het beste bij u en uw tuinoppervlak? We bespreken het graag met u! Bel ons op 0499 39 26 51 voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook de contactpagina van deze website bezoeken en een berichtje sturen.